Benvinguts

Hola a tots i totes!
Us dono la benvinguda al Blog de Ciències Naturals. Espero que aquest blog arribi a ser un punt de trobada entre la ciència i vosaltres. I junts poguem aprendre a viure en un món més sostenible.

Get a Voki now!

dimecres, 15 d’abril del 2009

La fermentació a la cuina

Una bona manera de veure els llevats en acció és fer pa i observar com la fermentació fa pujar la massa. És una pràctica que podeu fer... i al final podeu provar si sou bons forners. La Beatriz de 2n B ens ha deixat aquest muntatge, on podem veure la fermentació del pa i d'un pastís. Mmmmmmmmm quina bona pinta que fa tot, llàstima que només els poguem veure i no tastar-los.



4 comentaris:

David Caparrós ha dit...

Està molt bé Beatriz. Veig que a tu també t´agrada fer muntatges! Si haguessis portat una mica de pastís estaria encara millor.

Bona feina Beatriz per fer el muntatge i, com no, al profe de Naturals David per penjar-lo en el seu blog.

Unknown ha dit...

el blog està molt bé i gent que t'ajudi com la Bea o la Blanca també bona feina per tu i també per la Bea
antoni enrubia

virgi ha dit...

hola David soc la Virginia, on puc deixar-te les fotos dels cucs.

Unknown ha dit...

hola David soc la Blanca que com no te he vist en tot el dia no te pogut desitjar que passis un bon estiu
i que t'ho passis molt bé
;)