Benvinguts

Hola a tots i totes!
Us dono la benvinguda al Blog de Ciències Naturals. Espero que aquest blog arribi a ser un punt de trobada entre la ciència i vosaltres. I junts poguem aprendre a viure en un món més sostenible.

Get a Voki now!

dijous, 26 de novembre de 2009

Premi SAFA de redacció

Aquest any el concurs literari dels col·legis SAFA toca un tema sensible pel nostre blog, els problemes medioambientals. El tema és "Nuestro planeta Tierra" i el gènere literari és la carta.
Heu d'escriure una carta al President de la ONU exposant els problemes que pateix el nostra planeta derivats de la contaminació i aportant idees de com us agradaria que fos la Terra per les generacions futures. Ah! Per cert algú sap com es diu el president de la ONU?

Aquí us deixo una web on trobareu diferents problemàtiques medioambientals. Espero que m'ajudeu a fer una gran llista de pàgines web.
Els problemes medioambientals
I ja tenim les primeres webs que m'heu fet arribar i també hi ha vídeos.
Forat de la capa d'ozó
Video del problemes medioambientals
Escalfament global
Contaninació ambiental

2 comentaris:

Olga ha dit...

Hola David!!

És el meu primer comentari en el blog...
Espero que em surti ve la redacció,aquesta...

Bé doncs res que dir,ens veiem dilluns que a més a més tinc l'examen de Naturals,però estudiré força aquest cap de semana.

Adéu i bon cap de semana!!!

Daniel ha dit...

Hola David, soc en Daniel Màñez Sierra de 1ºA num. 13. Felicitats per el blog¡. Et porto una direcció del calentament global:http://www.cambioclimaticoglobal.com/